Wednesday 1 March 2023

Бренд Вулкан чекають на великі зміни

Компанія EVOPLAY Limited Liability Partnership, яка володіє правами інтелектуальної власності, оприлюднила заяву, в якій погрожує блокувати всі хости, які використовують Вулкан як рекламу.

У листі докладно описані права компанії та можливі наслідки несанкціонованого використання бренду з комерційною метою. Зловмисники можуть не лише втратити хост, а й потрапити під штрафні санкції або навіть опинитися за ґратами. Напевно невідомо, наскільки серйозними є загрози компанії. Можливо, це лише черговий спосіб довести свій вплив на ринку грального бізнесу. Якщо так, то галас швидко стихне і ситуація ні в що не виллється. В іншому випадку, компанія має всі законні права на виконання зазначених у листі дій і у разі реалізації їх проекту, гемблінг-індустрія рунета сильно зміниться.

Вся справа в тому, що на популярність бренду vulkan777 сьогодні вийшло безліч компаній. Відкриваються оглядові сайти, сайти-клони і шахраї, які заробляють гроші на наївності клієнтів. Лише кілька листів від ЄвоПлей зі скаргою на порушення авторських прав можуть стерти з мережі безліч ігрових майданчиків та завадити розвитку деяких галузей азартного бізнесу. Можливо, компанія подаватиме права на використання марення, щоб монетизувати ім'я, яке сьогодні у всіх користувачів рунету асоціюється з онлайн-гембліном. Про подальшу долю численних Вулканів залишається лише гадати.

No comments:

Post a Comment