Wednesday 1 March 2023

Net Entertainment: накопичувальні джекпоти

 

У цьому огляді ми поговоримо про найдосвідченішого та перевіреного розробника програмного забезпечення, який з'явився у 1996 році. Йдеться про студію NetEnt, яка за весь час свого існування випустила безліч якісних азартних ігор, які відрізняються красивою графікою, плавною анімацією, великим додатковим функціоналом та привабливими грошовими нагородами. Але найбільше популярності та грошей ця компанія черпає з прогресивних джекпотів, які розігруються серед усіх користувачів, які запускають певні автомати. Джекпоти від NetEnt можуть бути локальними або глобальними, що має на увазі розіграш в одному клубі або загальний призовий фонд, який ділиться на безліч підключених до системи ігрових клубів.

Пропонуємо до вашої уваги перейти до списку кращих ігрових автоматів, підключених до накопичувальних призів від NetEnt:

Mega Fortune – симулятор із потрійним призом (сума залежить від розміру ставок). Для того щоб зірвати куш необхідно перейти в додатковий рівень і розкрутити колесо удачі, на якому також є безліч інших додаткових призів.
Hall of Gods – класичний симулятор, який ґрунтується на східних казках. Тут також є бонусний рівень, у якому розігрується потрійний прогресивний джекпот. Причому щоб виграти, необхідно робити максимальні ставки.
Arabian Nights – традиційний емулятор, заповнений зображеннями фруктів. Щоб зірвати головний приз, користувачеві необхідно зібрати лінію з п'яти джокерів на одній з активних ігрових ліній.

No comments:

Post a Comment