Wednesday 1 March 2023

Бренд Вулкан чекають на великі зміни

Компанія EVOPLAY Limited Liability Partnership, яка володіє правами інтелектуальної власності, оприлюднила заяву, в якій погрожує блокувати всі хости, які використовують Вулкан як рекламу.

У листі докладно описані права компанії та можливі наслідки несанкціонованого використання бренду з комерційною метою. Зловмисники можуть не лише втратити хост, а й потрапити під штрафні санкції або навіть опинитися за ґратами. Напевно невідомо, наскільки серйозними є загрози компанії. Можливо, це лише черговий спосіб довести свій вплив на ринку грального бізнесу. Якщо так, то галас швидко стихне і ситуація ні в що не виллється. В іншому випадку, компанія має всі законні права на виконання зазначених у листі дій і у разі реалізації їх проекту, гемблінг-індустрія рунета сильно зміниться.

Вся справа в тому, що на популярність бренду vulkan777 сьогодні вийшло безліч компаній. Відкриваються оглядові сайти, сайти-клони і шахраї, які заробляють гроші на наївності клієнтів. Лише кілька листів від ЄвоПлей зі скаргою на порушення авторських прав можуть стерти з мережі безліч ігрових майданчиків та завадити розвитку деяких галузей азартного бізнесу. Можливо, компанія подаватиме права на використання марення, щоб монетизувати ім'я, яке сьогодні у всіх користувачів рунету асоціюється з онлайн-гембліном. Про подальшу долю численних Вулканів залишається лише гадати.

Net Entertainment: накопичувальні джекпоти

 

У цьому огляді ми поговоримо про найдосвідченішого та перевіреного розробника програмного забезпечення, який з'явився у 1996 році. Йдеться про студію NetEnt, яка за весь час свого існування випустила безліч якісних азартних ігор, які відрізняються красивою графікою, плавною анімацією, великим додатковим функціоналом та привабливими грошовими нагородами. Але найбільше популярності та грошей ця компанія черпає з прогресивних джекпотів, які розігруються серед усіх користувачів, які запускають певні автомати. Джекпоти від NetEnt можуть бути локальними або глобальними, що має на увазі розіграш в одному клубі або загальний призовий фонд, який ділиться на безліч підключених до системи ігрових клубів.

Пропонуємо до вашої уваги перейти до списку кращих ігрових автоматів, підключених до накопичувальних призів від NetEnt:

Mega Fortune – симулятор із потрійним призом (сума залежить від розміру ставок). Для того щоб зірвати куш необхідно перейти в додатковий рівень і розкрутити колесо удачі, на якому також є безліч інших додаткових призів.
Hall of Gods – класичний симулятор, який ґрунтується на східних казках. Тут також є бонусний рівень, у якому розігрується потрійний прогресивний джекпот. Причому щоб виграти, необхідно робити максимальні ставки.
Arabian Nights – традиційний емулятор, заповнений зображеннями фруктів. Щоб зірвати головний приз, користувачеві необхідно зібрати лінію з п'яти джокерів на одній з активних ігрових ліній.

Майбутнє комп'ютерних ігор


 Що таке сьогодні комп'ютерні ігри? Це інтерактивний спосіб розваги для молодого покоління, а той самий показник рівня технологій. Адже без тих самих відеокарт не було б і сучасної графіки в іграх. Подумати тільки, ще з десяток років тому користувачі і уявити не могли нинішніх можливостей, які представлені в сучасних відеоіграх. Великі, величезні відкриті світи, зі своїми законами та наповненням. Адже на дворі лише 2016 рік.

Як відомо, розвиток комп'ютерних, та й не тільки комп'ютерних технологій відбувається з такою шаленою швидкістю що і уявити важко. Наприклад, перший комп'ютер з'явився 1944 року. Він мав величезні розміри та вагу в чотири з половиною тонни. А після всього сімдесяти років ми маємо ЕОМ за потужністю перевищує той гігант у сотні тисяч разів і так само в рази менший за габаритами, і тим більше за вагою. Мине ще років 20-30 і нинішні технології вважатимуться давніми як наскальний живопис. Разом з розвитком комп'ютерних технологій, зростають і потужності. Це дозволяє створювати більш реалістичні ігри. Без сумніву, можна сказати, що через пару десятків років люди насилу зможуть відрізнити гру від реальності. Вже сьогодні є окуляри віртуальної реальності, які можуть дати відчуття присутності у тому чи іншому ігровому світі. Більше того, вже є технології, що дозволяють не лише візуально сприймати гру. Якщо сьогодні ігрові сесії в онлайн проектах обчислюються годинами, а іноді й цілодобово, то незабаром це будуть уже тижні і місяці. В іграх можна буде жити так само, як у реальному світі. Кожен зможе створити свій ідеальний світ зі своїми правилами.

Зрештою життя перетвориться на гру. У реальному світі людей замінять машини, вся робота, пов'язана із забезпеченням людства їжею та ресурсами, ляже на плечі роботів, а люди підуть у віртуальний світ. А може, людство вже давно ось тут, у віртуальному світі? Навряд люди можуть це довести, але й спростувати це ніяк не вийде. Загалом майбутнє комп'ютерних ігор обіцяє бути дуже грандіозним, і люди, які відносять себе до категорії Gamer, швидше за все, чекають не дочекаються цього майбутнього. Ну а що видно у найближчій перспективі? Швидше за все протягом найближчих двох-трьох років, нічого кардинально не змінитися, будуть покращуватися програмні елементи, такі як графічні та фізичні двигуни. Оптимізуватимуться коди і все в цьому дусі. Швидше за все вже зараз ведеться розробка нових програмних інструментів для створення красивішої картинки та спрощеної розробки ігор. Терміни створення ігор скоротяться з кількох років, до року, а може бути ще сильніше. Єдина проблема полягає в тому, що для того щоб грати в такі ігри необхідний потужний комп'ютер, який не завжди є під рукою. А покупка такого монстра справа витратна. Але тут є вихід. Просто чекати. Техніка не стоїть на місці, і відповідно з часом вона стане доступнішою. І тоді кожен зможе пограти у те, у що хоче.